Scheepshuur de "Veerman van Kampen"

De "Veerman van Kampen" leent zich het gehele jaar uitstekend voor verjaardagen en bruiloften, seniorenuitjes, personeelsfeesten, vergaderen op het water of zomaar een reünie met vrienden of familie. In de zomer heerlijk buiten genieten en in de winter lekker warm binnen. Alle jaargetijden hebben hun charmes op de "Veerman van Kampen".


Het is een ideale locatie om uw gasten culinair te verrassen. In samenwerking met Allround Catering Service Hapjesgigant M&M, hebben we met de grootste zorg en passie alle gerechten samengesteld. Van een eenvoudige broodmaaltijd tot een lopend 4-gangen diner.

Met het schip bent u niet aan een vaste plaats gebonden. Wij kunnen u en uw gasten ergens anders ophalen en ze laten verrassen met een vaartocht in uw omgeving. Informeel en goed verzorgt.

Tevens bieden wij de mogelijkheid uw huwelijk aan boord te voltrekken, aansluitend kunt u uw receptie aan boord houden om daarna met uw gasten te varen en te feesten.Er zijn verschillende opties om het schip te huren. Zo kunt u kiezen om het schip stilliggend, varend of een combinatie hiervan te huren. Graag geven wij wat meer uitleg over de prijs en de mogelijke route, als u ons bij uw aanvraag alvast een huurtermijn doorgeeft.


Winterkorting op de Scheepshuur: 
Van 01 november t/m 31 maart 10 %