De boot van Sinterklaas | Uitverkocht

Datum en tijd
za 05-12-2020 14:30 - 15:00

Het is feest! Sinterklaas komt weer naar Nederland. Net als vorig jaar, wil Sinterklaas iedereen weer met veel plezier verwelkomen op zijn boot! Dit gebeurt op 4 en 5 december.

We varen met de Sinterklaas, de kinderen, ouders, opa’s en oma’s en Tommie uit om er samen een groot feest van te maken. Sinterklaas heeft ons gevraagd of alle kinderen hulp piet willen zijn.  Alle andere pieten zijn deze dagen druk met de voorbereidingen voor pakjesavond en zullen dan ook niet op de boot aanwezig kunnen zijn. Met alle hulp pietjes, voelt Sinterklaas zich helemaal op zijn gemak.

Omdat het dit jaar allemaal anders dan anders verloopt hebben wij te maken met bepaalde maatregelen. Vanaf 19 november weten wij of de wens van Sinterklaas dit jaar daadwerkelijk plaats kan vinden. Als het door gaat kan Sinterklaas op 4 en 5 december weer 30 personen per vaartocht aan boord ontvangen.

Afhankelijk van de maatregelen bepalen wij of het varen met de Sinterklaas verantwoord plaats kan vinden. Daarom maken wij dit jaar gebruik van een reservering. Dit betekend dat u pas betaald wanneer wij definitief kunnen gaan varen. Mocht het niet mogelijk zijn i.v.m. de maatregelen, dan vervalt uw reservering en hoeft u geen tickets te betalen. Zodra we zeker weten dat wij gaan varen ontvangt u een betaalverzoek voor de gereserveerde tickets.

Helpen jullie mee de wens van Sinterklaas in vervulling te brengen? Reserveer dan snel jullie tickets!

Reserveren

Dit evenement is volgeboekt.