Impressie

Welkom aan boord!
Via de loopplank komt u op het achterdek aan boord. Op het achterdek is het heerlijk vertoeven. Er is een een zithoek gemaakt welke bestaat uit één grote bank en daarbij tafels en twee losse banken. 

Start de virtuele tour
Bekijk de virtuele tour

Via het achterdek heeft u de keuze om het bovendek te bezoeken of om de salon in te gaan. Ik neem u eerst mee de salon in. Wanneer u naar binnen gaat passeert u eerst de garderobe en de toiletten. Bakboord het herentoilet en stuurboord de damestoiletten en het invalidentoilet. 

Vervolgens loopt u bakboord langs de bar en het buffet. Aan beide zijden, aan de ramen, staan in totaal 11 grote tafels met elk 7 zitplaatsen. Voorin het schip staat een grote ovale tafel met 16 zitplaatsen. Ook hebben we voorin aan beide zijden twee tafels voor 3 á 4 personen. Dat maakt dat wij in de salon ca. 100 zitplaatsen hebben. De tafels en stoelen staan los en kunnen eventueel naar behoefte opgesteld worden. 

Wilt u tijdens uw feestje gebruik maken van livemuziek met een dansvloer, houdt u er dan rekening mee dat er zitplaatsen vervallen. 

Het achterdek en de salon zijn beide goed te bereiken voor mindervalide mensen die bijvoorbeeld afhankelijk zijn van een rolstoel. 

Via de deuren voorin het schip komt u op het voordek. Waar u uiteraard ook heerlijk kunt zitten.

Weer terug op het achterdek, nu neem ik u mee de trap op naar het bovendek. 
Op het bovendek staan 12 tafels met banken. Ook staan er her en der nog wat losse banken en hier kunnen ook ca. 100 personen zitten. 

Wanneer u doorloopt komt u uit bij de stuurhut, deze is gewoon toegankelijk voor onze gasten. De schipper maakt graag een praatje met u.

Foto: Erik Wilderdijk

U kunt gebruik maken van onze draadloze microfoon, de beamer met scherm en een flip-over. De geluidsinstallatie is per vertrek of dek afzonderlijk regelbaar.

Capaciteit

Maximale capaciteit150
Zitplaatsen diner100
Zitplaatsen dek20
Zitplaatsen salondek 80
Theateropstelling60

Technische gegevens

Lengte44.80 m
Breedte7.25 m
Diepgang1.60 m
Hoogte7.50 m
Motor450 Pk